Ekström Byggteknik AB
Din partner inom fastighetsbesiktning och byggkonsultation

Besiktningstjänster

Ekström Byggteknik AB erbjuder ett brett urval av tjänster, från överlåtelsebesiktning och slutbesiktning till byggledning och kontrollansvar, vare sig det gäller privata bostäder eller kommersiella fastigheter.

Trygghet vid varje steg av ditt husköp

På Ekström Byggteknik AB förstår vi vikten av en trygg bostadsaffär. Vi erbjuder överlåtelsebesiktningar utförda av erfarna och av SBR godkända besiktningsmän.
Denna certifiering garanterar att du får en expert som är uppdaterad med de senaste standarderna och riktlinjerna inom fastighetsbesiktning.
Med våra konsulttjänster för byggtekniska frågor och rollen som kontrollansvarig enligt PBL, vill vi ge dig professionell rådgivning och stöd genom hela byggprocessen. Vår expertis är din trygghet.

Personligt anpassade lösningar

Skräddarsydd service
Varje byggprojekt är unikt, och därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov. Oavsett om det gäller en detaljerad besiktning eller komplexa byggtekniska utmaningar, arbetar vi för att erbjuda personlig och effektiv service.

Tjänster

Överlåtelsebesiktning

Din undersökningsplikt Det finns ett lagkrav på undersökningsplikt och för en privatperson kan det vara svårt att se och bedöma byggtekniska felaktigheter. Vi erbjuder överlåtelsebesiktningar vid köp av hus, utförda av erfarna och av SBR godkända besiktningsmän.

Slutbesiktning och entreprenadbesiktning

Kvalitetssäkring för ditt byggprojekt Vi genomför noggranna slutbesiktningar för att garantera att ditt byggprojekt uppfyller alla tekniska och juridiska krav. Vi säkerställer att varje detalj är på plats innan projektet anses färdigställt.

Byggledning

Effektiv hantering av ditt bygglov Behöver du hjälp med att navigera i byggprocessen? Vi erbjuder experttjänster inom byggledning och kontrollansvar vid bygglov. Vi ser till att ditt byggprojekt följer alla gällande regler och förordningar, och hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Kontrollansvarig enligt PBL

Trygghet enligt Plan- och Bygglagen Som kontrollansvariga enligt Plan- och bygglagen (PBL) ser vi till att ditt byggprojekt uppfyller alla nödvändiga krav. Vi bidrar till en smidig och problemfri byggprocess.

Provning och kvalitetskontroll

Täthetsprovning Vill du ha ett grönt bolån? Vi provtrycker ditt hus vilket är en del i att klassa huset som lågenergi.

Sakkunnigutlåtande

På Ekström Byggteknik AB är vi din expertpartner för att leverera sakkunniga utlåtanden inom bygg och fastighet. Vår erfarenhet sträcker sig från att ge objektiva utlåtanden vid byggtekniska tvister till att bistå med tekniska utlåtanden för försäkringsärenden och rådgivning vid rivning av icke bärande väggar. Vårt engagemang för rättvisa och kvalitet, tillsammans med samarbeten med juridiska ombud, säkerställer att vi kan erbjuda en omfattande och pålitlig service för att hantera dina komplexa byggtekniska frågor.

Konsulttjänster för byggtekniska frågor

Råd när du behöver det mest
Vår tjänsteportfölj inkluderar även konsulttjänster för övriga byggtekniska frågor, exempelvis om du behöver ett intyg om bärande vägg, frågor om byte av tak, eller vill göra en fuktmätning.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå